StartSide
Om oss
Produkter
Historie
Oppskrifter
Nyheter
Kontakt oss

   
 

Pastasalat
med krabbe

Cocktail
Lindesnes

Gratinert
krabbe
 
 
--

COCKTAIL LINDESNES
til 4 personer

DETTE TRENGER DU:

200 g krabbekjøtt
1 hardkokt egg
1 stilk stangselleri
1 ss hakket gressløk
salat, isberg eller frissè

DRESSING:
6 ss rømme
2 ss tomatketchup
2 ts sukker
2 ts sitronsaft

 

 

SLIK GJØR DU:
Legg strimlet salat i bunnen av en skål.
Legg lagvis krabbe, hakket egg og strimlet
selleri.

Dressing:
Rør sammen rømme og tomatketchup.
Smak til med sukker og sitronsaft.
Slå dressingen over salaten og strø gressløk
på toppen.

Server med kuvèrtbrød eller toast.



 

 

   

PHOTO AND RECIPES
© Copyright seafood export council
PHOTOGRAPHER Berit Roald