StartSide
Om oss
Produkter
Historie
Oppskrifter
Nyheter
Kontakt oss

   
 

Pastasalat
med krabbe

Cocktail
Lindesnes

Gratinert
krabbe
 
 
--

GRATINERT KRABBE
til 4 personer

DETTE TRENGER DU:
4 krabbeskjell
1 ss smør
1 ss hvetemel
ca 1,5 dl kaffefløte
1/2 rød chillipepper i små terninger
4 hakkede ansjosfileter
2 ts ansjoslake
1 ss hakket gressløk
salt og pepper
1 dl revet ost
2-3 ss griljermel

I ovn 250-275 grader i ca 15 min.

 

sLIK GJØR DU:
Ta ut maten, vask og tørk krabbeskjellene.
Smelt smøret, rør inn melet og spe med
fløten til en fyldig saus. Tilsett chilipepper,
ansjos og ansjoslake og la sausen
småkoke i to-tre minutter. Rør inn
gressløken og krabbekjøttet og smak til
med salt og pepper. Fordel stuingen i
krabbeskjellene, dryss ost og brød
over og gratinér skallene midt i ovnen
til skorpen er gyllen.

Serveres med brød og salat.

 

 

   

PHOTO AND RECIPES
©Copyright seafood export council
PHOTOGRAPHER Alf Börjesson