StartSide
Om oss
Produkter
Historie
Oppskrifter
Nyheter
Kontakt oss

   
 

Våre Krabbe
produkter

Unike krabbe
produkter

l
m
 
 
--


VÅRE PRODUKTER
- smaksopplevelser fra havet

KRABBE SOM HERMETIKK
Å utvinne krabbekjøtt er en komplisert prosess. Selv om utvinningen kan gjøres maskinelt, foretrekker vi å håndrense krabbene. Slik sikrer vi optimal kvalitet og smak på våre produkter. I vårt sortiment innen hermetisk krabbe finner du krabbe klomat (rent og eksklusivt klokjøtt), krabbe naturell (blandet brunt og hvitt kjøtt)
og krabbe postei (velegnet som pålegg og som smakstilsetning/basis i supper).

KRABBESKJELL
Også våre krabbeskjell renses for hånd. Skallene steames og steriliseres før bruk, for å unngå bakterier. Dette er unikt for Sigurd Løkelands krabbeskjell.
Ferske krabbeskjell
har en holdbarhet på 5 dager og pakkes i gladpack.
Frosne krabbeskjell
fryses ferske, vakumpakkes og har en holdbarhet på 9 mnd. Våre krabbeskjell selges i butikk, via catering/grossist eller bestilles direkte hos oss.

KOKT KRABBE
Sesongen for kokt fersk krabbe strekker seg fra august til november. Vi koker
krabben i grovt sjøsalt, noe som øker smaksopplevelsen. Vi åpner skallet og sjekker
kvaliteten på hver enkelt krabbe for å sikre god kvalitet. Frossen kokt krabbe vakum-
pakkes før salg. Krabbene selges i butikker, på torg eller bestilles direkte hos oss.

 

    RÅ KRABBE
Rå krabbe er et populært produkt for restauranter. Disse fraktes levende i trekasser, med tang og tare som holder krabben fuktig. Holdbarheten ved forsendelse er 4 døgn. Våre rå krabber nytes gjerne på en av mange restauranter som handler hos oss eller bestilles direkte.
 
   


PHOTO © Copyright Alexander Tufte